> >هل انتم عارفين ايش يعني دايت بيبسى..أو دايت
> >
> >
> >
> >كوكاكولا... أو..السكر الصناعي في الشاي والقهوة..؟
> >
> >
> >
> >اكيد في بالكم انه حاجه
> >
> >
> >
> >للرجيم... علشان الواحد ما يسمن أو علشان الناس اللي ممنوع عليهم السكراصحاب
> >
> >
> >
> >مرض السكري..باختصار هذا النوع من الدايت علشان الصحه....للاسف إن
> >
> >
> >
> >المصنعين يستخدمون ارخص نوع من انواع السكر الاصطناعي و هو الاسبرتيم يعني
> >
> >
> >
> >اتخيلو, احنا نشرب هذه المشروبات الخاليه من السكر علشان صحتنا..و لكن للاسف
> >
> >
> >
> >هذي الماده تقتلنا على البطيء...و اكبر مصيبه اننا لما نشربه..نشرب خمر و احنا
> >
> >
> >
> >مش عارفين..و ازيدكم من الشعر بيت إن هذه الماده إذا تشرب نصف علبه باليوم...
> >
> >
> >
> >بدلا ما ترشقكم تخليكم اسمن من الاول ب 36.6% أول ما عرفت هذه
> >
> >
> >
> >المعلومة..عرفتها من خبيرة في مستشفى في
> >
> >
> >
> >بريطانيا..كانت بس تنصحتنا ان
> >
> >
> >
> >مانشرب اي مشروب يحتوي على مادة الاسبرتيم قبل الامتحان...لانه يؤثر على
> >
> >كل
> >
> >
> >
> >جسم الأنسان و خاصة الدماغ..لأنه يفقد الواحد التركيزه في الامتحان و مع العلم
> >
> >انه
> >
> >
> >
> >في بريطانيا 98% من الشباب يشربون مشروبات غازيه و اكثرهم يشربون
> >
> >
> >
> >دايت...وكانت تخبرنا عن اضرار هذا السكر الاصطناعي كانت تقول لنا...ان اي
> >
> >
> >
> >مشروب غازي خالي من السكر..يحتوي على سكر صناعي....اسمه اسبر تيم..asprtame
> >
> >
> >
> >... و مع العلم إن هذا السكر الصناعي هو اخطر نوع من انواع السكر
> >
> >
> >
> >الصناعي...لأنه يدخل في جسم الانسان و يتحول الى ثلاث مواد و من ضمنهم مادة
> >
> >
> >
> >الميثانول Methanolوهو سموم تتكون في جسم الانسان و الميثانول هو كحول او
> >
> >
> >
> >بمعنى أدق هو الخمر والعياذ بالله هذا يعني ان الخمر يدخل في اجسامنا و نحن لا
> >
> >نعلم
> >
> >
> >
> >الاسبرتيم يسبب أمراض كثيييره..و منها مرض الذئبه الحمراء و فقدان الذاكره و
> >
> >
> >
> >امراض جينيه.والله إن هذه المعلومات 100%..صحيحة لأني أول ما عرفت عن
> >
> >
> >
> >الموضوع عملت بحث كثير حتى أتأكدت أن معلوماتي صحيحة..وبدأت انشر
> >
> >
> >
> >المعلومه.
> >
> >
> >
> >.اللهم
> >
> >إني بلغت اللهم فشهد... إذا في احد اضطر انه يستخدم سكر
> >
> >
> >
> >اصطناعي أصحاب مرض السكري...أحسن انه يستخدم سكر النبات
> >
> >
> >
> >كوكاكولا... أو..السكر الصناعي في الشاي والقهوة..؟
> >
> >
> >
> >اكيد في بالكم انه حاجه
> >
> >
> >
> >للرجيم... علشان الواحد ما يسمن أو علشان الناس اللي ممنوع عليهم السكراصحاب
> >
> >
> >
> >مرض السكري..باختصار هذا النوع من الدايت علشان الصحه....للاسف إن
> >
> >
> >
> >المصنعين يستخدمون ارخص نوع من انواع السكر الاصطناعي و هو الاسبرتيم يعني
> >
> >
> >
> >اتخيلو, احنا نشرب هذه المشروبات الخاليه من السكر علشان صحتنا..و لكن للاسف
> >
> >
> >
> >هذي الماده تقتلنا على البطيء...و اكبر مصيبه اننا لما نشربه..نشرب خمر و احنا
> >
> >
> >
> >مش عارفين..و ازيدكم من الشعر بيت إن هذه الماده إذا تشرب نصف علبه باليوم...
> >
> >
> >
> >بدلا ما ترشقكم تخليكم اسمن من الاول ب 36.6% أول ما عرفت هذه
> >
> >
> >
> >المعلومة..عرفتها من خبيرة في مستشفى في
> >
> >
> >
> >بريطانيا..كانت بس تنصحتنا ان
> >
> >
> >
> >مانشرب اي مشروب يحتوي على مادة الاسبرتيم قبل الامتحان...لانه يؤثر على
> >
> >كل
> >
> >
> >
> >جسم الأنسان و خاصة الدماغ..لأنه يفقد الواحد التركيزه في الامتحان و مع العلم
> >
> >انه
> >
> >
> >
> >في بريطانيا 98% من الشباب يشربون مشروبات غازيه و اكثرهم يشربون
> >
> >
> >
> >دايت...وكانت تخبرنا عن اضرار هذا السكر الاصطناعي كانت تقول لنا...ان اي
> >
> >
> >
> >مشروب غازي خالي من السكر..يحتوي على سكر صناعي....اسمه اسبر تيم..asprtame
> >
> >
> >
> >... و مع العلم إن هذا السكر الصناعي هو اخطر نوع من انواع السكر
> >
> >
> >
> >الصناعي...لأنه يدخل في جسم الانسان و يتحول الى ثلاث مواد و من ضمنهم مادة
> >
> >
> >
> >الميثانول Methanolوهو سموم تتكون في جسم الانسان و الميثانول هو كحول او
> >
> >
> >
> >بمعنى أدق هو الخمر والعياذ بالله هذا يعني ان الخمر يدخل في اجسامنا و نحن لا
> >
> >نعلم
> >
> >
> >
> >الاسبرتيم يسبب أمراض كثيييره..و منها مرض الذئبه الحمراء و فقدان الذاكره و
> >
> >
> >
> >امراض جينيه.والله إن هذه المعلومات 100%..صحيحة لأني أول ما عرفت عن
> >
> >
> >
> >الموضوع عملت بحث كثير حتى أتأكدت أن معلوماتي صحيحة..وبدأت انشر
> >
> >
> >
> >المعلومه.
> >
> >
> >
> >.اللهم
> >
> >إني بلغت اللهم فشهد... إذا في احد اضطر انه يستخدم سكر
> >
> >
> >
> >اصطناعي أصحاب مرض السكري...أحسن انه يستخدم سكر النبات
