هاى الطريقه جدا سهله ومفيده للصييييف وبرأييى هيه إقتصاديه ..
المقادير :
بسكويت من المفضل عندك ..بس ما إيكون سميك ..وطبعا بدون حشو.
5 كوب زبادى 12% وبيكون مكتوب الدسم على الزبادى
1 كوب ماء سااااااااااخن
نصف كوب سكر ..وأنا بصراحه أفضلها بدون سكر لأن المربى بيكفى
2 ملعقه صغيره جيلاتين بودره.
وباكيت كريمه بودره ..أى نوع وأالموجود عنا هوه (دريم).
والمربى طبعا ..وأنا أيضا أفضل مربى ال(بلو برى )
الطريقه:
الزبادى+السكر+الكريمه البودره...فى الخلاط
الماء مع الجيلاتين البودره ..تحريك مستمر
واختارى القوالب وقومى بفرد البسكويت بدون تكسير لأنه هيغلبك ويطفو عند صب الخليط.
أضيفى الخليط السابق للماء والجيلاتين مع التحريك
أسكبى الخليط على البسكويت وزيدى المربى بعد أن تتماسك قليلا فى الثلاجه
....
على فكره الكميه كبيره وأنا أنصحك أن تجربى بعض منها ..لأنها ممكن ما تعجبك..انا عجبتنى جدا..بس الدنيا أذواااااق
بالصحه والفائده

المقادير :
بسكويت من المفضل عندك ..بس ما إيكون سميك ..وطبعا بدون حشو.
5 كوب زبادى 12% وبيكون مكتوب الدسم على الزبادى
1 كوب ماء سااااااااااخن
نصف كوب سكر ..وأنا بصراحه أفضلها بدون سكر لأن المربى بيكفى
2 ملعقه صغيره جيلاتين بودره.
وباكيت كريمه بودره ..أى نوع وأالموجود عنا هوه (دريم).
والمربى طبعا ..وأنا أيضا أفضل مربى ال(بلو برى )
الطريقه:
الزبادى+السكر+الكريمه البودره...فى الخلاط
الماء مع الجيلاتين البودره ..تحريك مستمر
واختارى القوالب وقومى بفرد البسكويت بدون تكسير لأنه هيغلبك ويطفو عند صب الخليط.
أضيفى الخليط السابق للماء والجيلاتين مع التحريك
أسكبى الخليط على البسكويت وزيدى المربى بعد أن تتماسك قليلا فى الثلاجه
....
على فكره الكميه كبيره وأنا أنصحك أن تجربى بعض منها ..لأنها ممكن ما تعجبك..انا عجبتنى جدا..بس الدنيا أذواااااق
بالصحه والفائده

