المقادير:-
صحن صدور دجاج
كريمة خفق
اعشاش الشعيريه
كيس خضار مجمد
علبة ذره
جبنه موزيريلا
بصله واحده مفرومه
الطريقه :-
1- تسلق صدور الدجاج وبعدها تقطع الى قطع صغيره
2- تسلق اعشاش الشعيريه (ماء + والمكرونه +وقليل من الزيت +الملح )

3- على النار نضع البصل مع قليل من الزيت ويقلب حتى يحمر ثم نضع عليه الدجاج والخضار والذره ونضع عليهم البهارات (ملح - فلفل اسود)

4- بعد الإنتهاء من سلق اعشاش الشعيريه نضع في بايركس او صينيه جبنه موزيريلا ثم نضع عليها اعشاش الشعيريه
5- نضع على كل عش من المكرونه من الخلطه كما في الصوره

6- نضع عليها كريمة الخفق وحسب الرغبه ممكن خلط كريمة الخفق مع ملعقتين من جبنه كاسات
ثم توضع في الفرن حتى تتماسك

صحن صدور دجاج
كريمة خفق
اعشاش الشعيريه
كيس خضار مجمد
علبة ذره
جبنه موزيريلا
بصله واحده مفرومه
الطريقه :-
1- تسلق صدور الدجاج وبعدها تقطع الى قطع صغيره
2- تسلق اعشاش الشعيريه (ماء + والمكرونه +وقليل من الزيت +الملح )

3- على النار نضع البصل مع قليل من الزيت ويقلب حتى يحمر ثم نضع عليه الدجاج والخضار والذره ونضع عليهم البهارات (ملح - فلفل اسود)

4- بعد الإنتهاء من سلق اعشاش الشعيريه نضع في بايركس او صينيه جبنه موزيريلا ثم نضع عليها اعشاش الشعيريه
5- نضع على كل عش من المكرونه من الخلطه كما في الصوره

6- نضع عليها كريمة الخفق وحسب الرغبه ممكن خلط كريمة الخفق مع ملعقتين من جبنه كاسات
ثم توضع في الفرن حتى تتماسك
