الكمية تكفي: شخص واحد
وقت التحضير: 10 دقائق
وقت الطهي: 20 دقيقة
المقادير: لحم حسب الشخص كم يقدر ياكل .. بصلة صغيرة نقطعها قطع صغيره
فصين ثوم نقطعهم قطع صغيره
طماطمتين متوسطين
نصف قرن فلفل شطة
ملح وفلفل
نصف مكعب مرقة لحم ممكن تستغنى عنه بس لو حطيناه بيعطينا نكهه حلوه!!!
جبن موتزريلا مبشورة
الطبخ: اول حاجة نطبخ اللحمة فى شوية سمن لغاية ما تتحمر جيدا بعدين نحطها فى طاجن الفرن
مع البصل والثوم والفلفل ونحط الملح وفلفل اسود
نقطع الطماطم
الطاسة اللى حمرت فيها اللحم حطي فيها ربع كوب ماء تقريبا وحطي فيه المرقه واتركيها تذوب علشان
نحطها فى طاجن اللحمة>> لو اللحمة من النوع اللى ما بيستوى بسرعة زودى الماء شوية
نحط الطماطم على اللحم ونحط حطي المرقه في طاجن اللحم و الخضراوات و
ندخلها الفرن على حرارة عالية حتى تشرب مايها تماما
بعدين نخرجها ونحط عليها الجبن الموتزريلا وندخلها الفرن دقايق علشان تسيح
و ضربي عاد بدون ما يشوفك حد
يارب الوصفة تعجبكم[INDENT]الكمية تكفي: شخص واحد
وقت التحضير: 10 دقائق
وقت الطهي: 20 دقيقة
المقادير: لحم حسب الشخص كم يقدر ياكل .. بصلة صغيرة نقطعها قطع صغيره
فصين ثوم نقطعهم قطع صغيره
طماطمتين متوسطين
نصف قرن فلفل شطة
ملح وفلفل
نصف مكعب مرقة لحم ممكن تستغنى عنه بس لو حطيناه بيعطينا نكهه حلوه
جبن موتزريلا مبشورة
الطبخ: اول حاجة نطبخ اللحمة فى شوية سمن لغاية ما تتحمر جيدا بعدين نحطها فى طاجن الفرن
مع البصل والثوم والفلفل ونحط الملح وفلفل اسود
نقطع الطماطم
الطاسة اللى حمرت فيها اللحم حطي فيها ربع كوب ماء تقريبا وحطي فيه المرق واتركيها تذوبعلشان
نحطها فى طاجن اللحمة>> لو اللحمة من النوع اللى ما بيستوى بسرعة زودى الماء شوية
نحط الطماطم على اللحم ونحط حطي المرقه في طاجن اللحم و الخضراوات و
ندخلها الفرن على حرارة عالية حتى تشرب مايها تماما
بعدين نخرجها ونحط عليها الجبن الموتزريلا وندخلها الفرن دقايق علشان تسيح
و ضربي عاد بدون ما يشوفك حد
يارب الوصفة تعجبكم [/INDENT]
وقت التحضير: 10 دقائق
وقت الطهي: 20 دقيقة
المقادير: لحم حسب الشخص كم يقدر ياكل .. بصلة صغيرة نقطعها قطع صغيره
فصين ثوم نقطعهم قطع صغيره
طماطمتين متوسطين
نصف قرن فلفل شطة
ملح وفلفل
نصف مكعب مرقة لحم ممكن تستغنى عنه بس لو حطيناه بيعطينا نكهه حلوه!!!
جبن موتزريلا مبشورة
الطبخ: اول حاجة نطبخ اللحمة فى شوية سمن لغاية ما تتحمر جيدا بعدين نحطها فى طاجن الفرن
مع البصل والثوم والفلفل ونحط الملح وفلفل اسود
نقطع الطماطم
الطاسة اللى حمرت فيها اللحم حطي فيها ربع كوب ماء تقريبا وحطي فيه المرقه واتركيها تذوب علشان
نحطها فى طاجن اللحمة>> لو اللحمة من النوع اللى ما بيستوى بسرعة زودى الماء شوية
نحط الطماطم على اللحم ونحط حطي المرقه في طاجن اللحم و الخضراوات و
ندخلها الفرن على حرارة عالية حتى تشرب مايها تماما
بعدين نخرجها ونحط عليها الجبن الموتزريلا وندخلها الفرن دقايق علشان تسيح
و ضربي عاد بدون ما يشوفك حد
يارب الوصفة تعجبكم[INDENT]الكمية تكفي: شخص واحد
وقت التحضير: 10 دقائق
وقت الطهي: 20 دقيقة
المقادير: لحم حسب الشخص كم يقدر ياكل .. بصلة صغيرة نقطعها قطع صغيره
فصين ثوم نقطعهم قطع صغيره
طماطمتين متوسطين
نصف قرن فلفل شطة
ملح وفلفل
نصف مكعب مرقة لحم ممكن تستغنى عنه بس لو حطيناه بيعطينا نكهه حلوه
جبن موتزريلا مبشورة
الطبخ: اول حاجة نطبخ اللحمة فى شوية سمن لغاية ما تتحمر جيدا بعدين نحطها فى طاجن الفرن
مع البصل والثوم والفلفل ونحط الملح وفلفل اسود
نقطع الطماطم
الطاسة اللى حمرت فيها اللحم حطي فيها ربع كوب ماء تقريبا وحطي فيه المرق واتركيها تذوبعلشان
نحطها فى طاجن اللحمة>> لو اللحمة من النوع اللى ما بيستوى بسرعة زودى الماء شوية
نحط الطماطم على اللحم ونحط حطي المرقه في طاجن اللحم و الخضراوات و
ندخلها الفرن على حرارة عالية حتى تشرب مايها تماما
بعدين نخرجها ونحط عليها الجبن الموتزريلا وندخلها الفرن دقايق علشان تسيح
و ضربي عاد بدون ما يشوفك حد
يارب الوصفة تعجبكم [/INDENT]