تعلم الفارسية

• مرن علي 10 سنين او 11 ما تكلمتها فاتمنى تساعدوني

سلام اغايان .. خستا نباشيد برادران ما .. حال شما خوب هستيد ؟ ايكاش شما خيلي خوب هستيد .. خواهش ميكنم نخنديد براي من را .. براي اينكه من زبان فارسي را فرامش كردم، اول زمان قبل 11 سال خيلي بلده بوده ام $$-e
      ولي الان امدم براي درسش بيخونم از شما ، ايكاش من را قبول بكونيد $$e ..

تم تحرير الموضوع 1 مرة, آخر مرة بواسطة و.الهديفي ().

• و.الهديفي كتب:

سلام اغايان .. خستا ( خسته) نباشيد برادران ما .. حال شما خوب هستيد ؟( است؟) ايكاش شما خيلي خوب هستيد .. خواهش ميكنم نخنديد براي من را .. براي اينكه من زبان فارسي را فرامش كردم (كرده أم)، اول زمان قبل 11 سال خيلي بلده بوده ام $$-e
      ولي الان امدم براي درسش بيخونم از شما ، ايكاش من را قبول بكونيد $$e ..

تصحيح
      سلام اقايان خسته نباشيد.. برادران حال شما خوب است؟ اميدوارم خوب و سرحال باشيد
      از شما خواهش ميكنم بر من نخنديد براي اينكه من زبان فارسي را فراموش كرده أم قبل از 11 سال خيلي بلد بودم ولي حالا ميخواهم از شما يادش بكيرم اميدوارم خواهش مرا قبول كنيد
      ما و ما نصف ما نصفيهء از نصف ما أكه تو با ما شوي ما جملكي صد ميشويم
    • شكراً على تصحيحك اقبل محاولتي ثانية

دانشجو كتب:

تصحيح
      سلام اقايان خسته نباشيد.. برادران حال شما خوب است؟ اميدوارم خوب و سرحال باشيد
      از شما خواهش ميكنم بر من نخنديد براي اينكه من زبان فارسي را فراموش كرده أم قبل از 11 سال خيلي بلد بودم ولي حالا ميخواهم از شما يادش بكيرم اميدوارم خواهش مرا قبول كنيد

قربان شما اقاي دنشكو بر دروستش كردي براي درس ميخونم ، اميدوارم شما خيلي خوب است.
      من سؤال را دارم أجر قبولش بكنيد : جشتور زبان فارسي را ياد جرفتيد ؟؟
      متشكرم دوستم .. $ ببخشيد قبولش بكنيد .

تم تحرير الموضوع 1 مرة, آخر مرة بواسطة و.الهديفي ().

• و.الهديفي كتب:

قربان شما اقاي دنشكو بر دروستش كردي براي درس ميخونم ، اميدوارم شما خيلي خوب است.
      من سؤال را دارم أجر قبولش بكنيد : جشتور زبان فارسي را ياد جرفتيد ؟؟
      متشكرم دوستم .. $ ببخشيد قبولش بكنيد .

خيلي ممنونم دوست أرجمندم البتة من تحصيل كردهء زبان فارسي ميباشم ولي 26 سالم است كه زبان فارسي را بشت سر كذاشته أم ،ولي از خدا شكر تا هنوز فراموشش نكرده أم مكر اينكه صحبت كردنم جنداني ضعيف است اما نوشت و خواندن هيج تغييري نكرده.
      ازشما تشكر مندم
      با احترام فراوان دوست ساحه ءتان الرئيسي
    • شيخ سعدي يك نفر عاقل و باهوشي بود ولي اصلا هيج سوادي نداشت يعني نوشتن و خواندن بلد نبود
      يك روزي در بزرك ساليش داشت بجائي سفر ميكرد وقت ظهر رسيد احساس خستكي كرد خوب يك مشك آبي همراه داشته و آن مشك يك سوراخ خيلي كوجكي داشت او مشك را بر شاخه ء درخت آويخت و يك كاسه اي زير جايكه از آن آب قطره قطره بائيين ميآمد كذاشت و خوابيد بعد ازآنكه از از خواب بلند شد ديد كه آن ظرف يا كاسه بر از آب شده شيخ سعدي بيك فكر و أنديشه اي فرو رفت و با خودش كفت من عمرم اينقدر سال است اكه در اين همه سالها روزي يك كلمه ياد كرفته بودم حالا من بكجا رسيده بودم البته از همان وقت تصميم كرفت كه هروز يك كلمه ياد بكيرد و اتفاقا بعد از جند سالي شيخ سعدي يك عالم خيلي بزرك و دانشمند درآمد
      أميدوارم مورد قبولتان باشه
    • سلام از ما برادر بدل
      البته دانشجو هيج كدام از دوستانش را فراموش نخواهد كرد ولي فكر ميكنم اين يك مدت خيلي دراز است كه شما نابيدائي

با احترام فراوان دوستتان دانشجو
    • دوستان أرجمند
      برادر و خواهران عزيزم
      اين يك مدت خيلي دراز أست كه كسي توي اين موضوع نميآيد نميدانم جرا آيا اين موضوع را دوست نداريد يا كه صاحبشو را!
      ألبته بعد همهء اين مدت طولاني ميخواهم دوباره و أز سر نو اين لغت شيرين و خوشمزه رو مورد تجديد قرار دهم و أميدوارم أز همهء شما دوستان أرجمند و برادر و خواهران عزيز جوابكو باشيد
      خيلي ممنونم
      دوست و برادرتان
      دانشجو
      |a